Sct. Georges Gilderne, Kolding

Sct. Georgs Gilderne er en landsdækkende humanitær organisation, hvor formålet er at vi i fællesskab:

  • Løser de humanitære og samfundsmæssige opgaver i det samfund, vi er en del af
  • Sikrer medlemmernes mulighed for personlig udvikling.
  • Tager ansvar overfor eget gilde og gildebevægelsen.

Vi uddeler donationer 2 gange om året til humanitære formål i Kolding Kommune

Interesseret ?

Er frivilligt og humanitært arbejde noget for dig, så har du muligheden for at yde et bidrag som medlem af Sct. Georgs Gilderne i Kolding. Her vil du være en del af et fællesskab med 126 arbejdsomme gildemedlemmer, der alle arbejder aktivt for vores lokalsamfund. Er du blevet interesseret i at høre mere om vores netværk og arbejde, er du velkommen til at kontakte vores stadsgildemester på: e-mail : sgm@sctgeorgsgilderne.dk.